Rice with kettle corn and Red beans / Arroz con maiz y habichuelas rojas
I hope you all are having a great solar day and have fun plans for the weekend. I for once tin say I will be going out with my hubby this weekend, by ourselves! That's right no kids involved in this outing, We love our kids but it's our ceremony so we celebrating information technology alone.
My parents and sisters will stay with our kiddos for the weekend, how prissy are they!? Dearest them.
And then today I wanted to share this piece of cake and elementary rice recipe. The flavors are really on point and the combination of corn and beans are always practiced right?
I love whatever type of rice, so I am constantly thinking almost different ways I can get in that mode I don't feel like I am eating the same matter y'all know.
How perfect does this look, seriously succulent. What I love about this recipe is that you can consume this rice with anything. You can accept it with craven, steak, seafood and even eggs.
You just can't go incorrect with any type of rice dish. To this recipe I added frozen corn, one can of beans, regular white rice and seasonings like garlic pulverization, liquid seasoning and all purpose seasoning. To add a picayune bit of color to the rice, I added the culantro and achiote mixture.
That's all she wrote and Bang! a groovy and delicious lunch at your accomplish.
Hope y'all guys savor this recipe and I will see you next time!
Rice with kettle corn and Ruddy beans / Arroz con maiz y habichuelas rojas
Author:
Prep time:
Cook fourth dimension:
Full time:
piece of cake and delicious rice dish / facil y delisios arroz
- ii one/iii cups of rice / ii 1/3 tazas de arroz
- 4 cups of water / 4 tazas de agua
- 1 tablespoon of all purpose seasoning / one cucharada de sazon Goya todo proposito
- 2 tablespoons of liquid seasoning/ ii cucharadas de sazon liquid
- 1 teaspoon of garlic powder / 1 cuchradita de ajo en polvo
- 1 pacquet of culantro and achiote / i paquete de culantro y achiote
- 1 12oz can of red beans / 1 lata 12oz de habichuelas rojas
- 2 cups of frozen kettle corn / ii tazas de maiz congelado
- In a rice pan on medium loftier heat add two tablespoons of cooking oil and add the beans and corn, mix well / en una hoya de cocinar, a fuego medio alto agregue 2 cucharadas de aceite y tambien las habicuelas y maiz.
- Add the residual of the ingredients except the water and rice cook for two minutes/ agregue el resto de los ingredients except el agua y arroz mezcle bien por 2 minutos
- Add the water and mix, bring to a boil about v to 8 minutes / agregue el agua y cocine hasta que hierba el agua como unos 5 a 8 minutos.
- add the rice and melt until rice absorbs the water for virtually v to viii miuntes / agregue el arroz y cocine hasta que el arroz obsorba el agua com unos five a 8 minutos.
- lower estrus to low, comprehend with a lid and melt rice for 40minutes, mix in betwixt / ahora cocine el arroz a fuego bajo, tape el arroz y cocine por forty minutos, mezcle entre los minutos
Serving size: half dozen
3.2.2929
~Spanish~
Espero todas ustedes están teniendo un buen día y tengan planes divertidos para el fin de semana. Yo, por primera vez puedo decir que voy a salir con mi marido este fin de semana, nosotro solos! Eso es correcto no hay niños involucrados en esta salida, Amamos a nuestros hijos, pero es nuestro aniversario, así que a celebrar a solas.
Mis padres y hermanas se quedarán con nuestros hijos el fin de semana, que Buenos son!? Los Amo.
Así que hoy he querido compartir esta fácil y sencilla receta de arroz. Los sabores estan realmente al punto y la combinación de maíz y el frijol son siempre biena verdad?
Me encanta cualquier tipo de arroz, así que estoy constantemente pensando en diferentes maneras en que puedo hacerlo, de esa manera no me siento que estoy comiendo lo mismo, tú sabes.
No se ve perfecto este arroz?, verdaderamente delicioso. Lo que me encanta de esta receta es que se puede comer este arroz con cualquier cosa. Lo puedes tener con pollo, carne, mariscos y hasta huevos.
Usted no puede ir mal con cualquier tipo de plato de arroz. Para esta receta he añadido maíz, frijol, arroz y condimentos como ajo en polvo, condimento líquido y sazon goya. Para añadir un poco de color al arroz, he añadido la mezcla de culantro y achiote.
Eso es todo y Bang!
Espero que ustedes disfruten esta receta y te veré la próxima vez!
Rice with kettle corn and Ruddy beans / Arroz con maiz y habichuelas rojas
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
easy and delicious rice dish / facil y delisios arroz
- 2 ane/iii cups of rice / 2 1/3 tazas de arroz
- iv cups of water / 4 tazas de agua
- ane tablespoon of all purpose seasoning / 1 cucharada de sazon Goya todo proposito
- two tablespoons of liquid seasoning/ 2 cucharadas de sazon liquid
- i teaspoon of garlic powder / 1 cuchradita de ajo en polvo
- 1 pacquet of culantro and achiote / i paquete de culantro y achiote
- 1 12oz can of ruby beans / 1 lata 12oz de habichuelas rojas
- 2 cups of frozen kettle corn / ii tazas de maiz congelado
- In a rice pan on medium loftier heat add 2 tablespoons of cooking oil and add the beans and corn, mix well / en una hoya de cocinar, a fuego medio alto agregue 2 cucharadas de aceite y tambien las habicuelas y maiz.
- Add the rest of the ingredients except the water and rice cook for ii minutes/ agregue el resto de los ingredients except el agua y arroz mezcle bien por 2 minutos
- Add the water and mix, bring to a boil almost 5 to 8 minutes / agregue el agua y cocine hasta que hierba el agua como unos five a eight minutos.
- add the rice and melt until rice absorbs the water for about 5 to 8 miuntes / agregue el arroz y cocine hasta que el arroz obsorba el agua com unos 5 a 8 minutos.
- lower heat to low, comprehend with a hat and melt rice for 40minutes, mix in betwixt / ahora cocine el arroz a fuego bajo, tape el arroz y cocine por 40 minutos, mezcle entre los minutos
Serving size: 6
3.two.2929
Source: https://www.stressfreemommies.com/2015/04/rice-with-kettle-corn-and-red-beans-arroz-con-maiz-y-habichuelas-rojas/
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